"Skisafari er ikke kun en ferie - det er en rejse" Cool 

 

Superskidolomitti er verdens største skiområde. 1220km pister, 450 lifter, 12 forskellige skiområder, 30 snowparks – alt sammen på ét og samme liftkort. Desværre har de fleste danske skiløbere kun stiftet bekendtskab med pisterne omkring Canazei og Sella Ronda'en, og det er en skam. Det rigtig gode skiløb finder man ude i yderområderne, hvor liftkøer er ikke eksisterende, og man har den gode sne for sig selv.

Hvis du har lyst til at komme væk fra alle skiskolerne i Canazei og mylderet af skiløbere på Sella Ronda’en, hvis du gerne vil prøve at bo i de hyggelige rifugier på toppen af bjerget, hvor man bliver forkælet med det bedste fra det italienske køkken - hvis du kan lide Ripasso og Prosecco - hvis du ikke har noget imod sved på panden og røde kinder og at køre 40-50 km på ski om dagen - så skal du på skisafari :-)

soren@thermantravel.dk

 

SKISAFARI 2019

Der er desværre ikke flere ledige pladser på skisafari med www.thermantravel.dk i 2019 -men fortvivl ej! 

Planlægningen til 2020-sæsonen er i fuld gang - uge 5 og 11 er allerede reserveret.

Er I en gruppe, 6-10 personer, som gerne vil afsted - 4-8 dage -på Skisafari i Dolomitterne i 2020, så ring eller skriv, og du modtager lynhurtigt et detaljeret rejseforslag. Cool

 

Deadline for planlægning af mine skisafari-ture i 2020 er: 1. august 2019

soren@thermantravel.dk

TLF. +45 61309206

 

 

Regler og vilkår

Cortina d'Ampezzo

www.thermantravel.dk er ikke et rejsebureau, og er ikke medlem af Rejsegarantifonden.

  • Jeg sælger ikke rejser, men har stor erfaring i at arrangere rejser, hvor jeg selv deltager som turleder, pisterundviser osv....
  • Jeg sælger ikke transport, men leverer en færdig rejseplan. Jeg assisterer med køb af flybilletter, og lufthavnstransfer. Mange vælger også "kør-selv"-løsningen. Turen tager ca. 12 timer fra grænsen.
  • Liftkort købes af deltagerne ved første lift på destinationen
  • Der indbetales et depositum på typisk 1000 kr. pr.p., som bliver anvendt til at betale depositum på de reserverede hoteller/refugier.
  • Jeg tjener ikke på rejserne

Så det eneste du selv skal gøre er at pakke, vokse skiene og glæde dig - jeg sørger for resten :-)

Tjek også siden Skisafari i Dolomitterne på Facebook 

https://www.facebook.com/skisafaridolomitterne/