Niels Espensen - Skisafarideltager marts 2016.

Stor tak til Therman Travel og Søren for en fantastisk ski safari i 2016. Jeg har stået på ski i  snart 30 sæsoner rundt om i Europa, og har aldrig oplevet så fantastisk skiløb som ski safarien 2016. Dette skal alle ski elskere prøve, inden det er for sent.

Bedste anbefalinger

Palle Thygesen - Skisafarideltager marts 2016.

Super gode områder. Overnatning oppe i terrænet er bare super fedt. Ren fornøjelse at starte om morgenen i sne som ingen tidligere har kørt i -det er bare fedt…Super gode og brede løjper inkl. lifte med flere hyggelige steder i området til en ”italiensk kaffe”.Syntes også prisniveauet var ok i forhold til hvad jeg tidligere har oplevet i Østrig.Vil også fremhæve vores ”Mr. Therman” fordi turen var godt tilrettelagt + at du undervejs lige giver et par fif…..tak for det.

Otto Mouritsen - Skisafarideltager marts 2016.

 Hvis man som jeg er vild med at stå på ski, er Sørens skisafari helt fantastisk. Den kombinerer rigtig meget skiløb med nyt og spændende område hver dag. Turen er super planlagt, og det bedste er, at Søren er med på turen til at løse små og store problemer. En sidegevinst er at Søren er en glimrende skiløber, som gerne vil lære fra sig. Hvis der er plads, forhåndstilmelder jeg mig til alle skisafariturene 🙂

Henrik Strand-Danielsen - skisafarideltager marts 2016.

En helt igennem vel planlagt tur, fantastiske pister i et stort og varieret terræn. Specielt morgen skiløbet skal fremhæves, perfekt preparrede og uberørte pister - en følelse af, at vi var de eneste på hele bjerget.... En uge med gode skiløbere, dejlige venner, høj sol og ikke at forglemme - mad i verdensklasse.

Steen Eriksen - uge 5/2017.

Jeg vil også lige benytte lejligheden, til at takke alle for en super god tur. Men mest af alt syntes jeg,  at du Søren, har fortjent et extra skuldre klap, for en vel planlagt og helt igennem professionelt gennemført tur. For mit eget vekommende, fik jeg rigtig meget ud af skiskolen, trods din manglende licens til voksne personer :-).  Desuden var det en stor oplevelse og en herlig måde at komme rundt i Dolomitterne, uden jeg dog på noget tidpunkt anede hvor jeg var henne. Men det har min iphone så efterflg afsløret, ved at plotte dvs fotos i kortet........Smart. Absolut ikke sidste gang, jeg vil bevæge mig ud på sådan en farefuld og oplevelsesrig tur.

Happy skiing to your all. Mvh.Steen


Tak for en fantastisk tur. Tak fordi jeg måtte opleve denne skønne rejseform med jer. En stor oplevelse, som jeg i starten var lidt skeptisk over, er virkelig blevet vendt til en fantastisk oplevelse jeg bare ikke kan få nok af - jeg er klar igen :-)

Kurt - januar 2023


Back home med et stort smil på læben. Tusind tak for en super skøn tur. Jeg er klar igen næste år.

Esben - januar 2023


Kæmpe stor tak fra mig til jer alle. Dejligt at der var plads til en "nybegynder" som mig. Sikke en oplevelse !!! Man bliver jo afhængig.

Tine - januar 2023


Kæmpe tak fra mig for en god tur. Skønt selskab, lækkert vejr, og ikke mindst super planlægning.

Helle - januar 2023


Jeg mener stort set det samme som alle andre...VERDENSKLASSE TUR.

Anders - januar 2023


Del siden